Tervetuloa
Napapiirin Järvilomaan

Heitä tittelisi menemään ja saavu viettämään lomaa Luukonnimeen yksityisyydestä ja omasta rauhasta nauttien. Heittäydy luonnon syleilyyn ja Koe rakkaittesi kanssa loma, joka täyttyy iloisista muistoista ja unohtumattomista hetkistä.

Luonnonrauhaa ja latautumista

Viihtyisä lomapaikkamme sijaitsee aidossa maalaisympäristössä kauniin Vietosen rannalla, Ylitornion Raanujärvellä. Kaarna, Chaletit sekä Villa Honka sijaitsevat omalla pihalla, järven rannalla. Kaikkiin majoituksiimme kuuluu siivous, joten voit nauttia rauhassa lomastasi.

Meillä voit viettää lomasi omatoimisesti tai pyytää meitä apua suunnitteluun. Lähimetsät kutsuvat sinua kesäisin marjastukseen, patikointiin, metsästykseen ja kalastukseen. Kesäillat huipentuvat puusaunaan sekä järvessä uimiseen.

Talvella luminen metsä ja taivaalla tanssivat revontulet rauhoittavat jokaisen mielen. Jäätynyt järvi houkuttelee hiihtämään, kelkkailemaan tai muuten vain ulkoilemaan. Kuuma kaakao lämpimän takkatulen ääressä kruunaa talvisen päivän.

Missä voit antaa ajatuksesi olla, laskea katseesi järven jäälle, tuntea Lapin lumen olkapäillä.

Upottaa jalkasi järviveteen, kulkea matkassa soutuveneen, Tehdä rauhaisan metsäretken, olla luonnon oma ja tämän hetken. Meillä.

– Katja Kuisma runoili mökkikirjaamme
Arvostostelut

Meidän villa, chaletit, mökki ja perinnepirtti

Ota perheesi ja ystäväsi mukaan ikimuistoiselle reissulle! Tervetuloa Luukonniemeen, joka tarjoavat vertaansa vailla olevaa luksusta ja ainutlaatuista luonnonläheisyyttä. Olemme suunnitelleet jokaisen mökin yksityiskohdista tinkimättä, jotta vierailusi on unohtumaton. 

Juo aamukahvit järvimaisemissa, vietä ilta takkatulen äärellä ja nauti yhteisistä hetkistä luonnonkauniissa ympäristössä. Tarjoamme laadukkaan majoituksen lisäksi monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta, veneilyä, retkeilyä sekä erilaisia safareita.

Tule ja koe unohtumaton loma, jossa luonto ja ylellisyys sulautuvat harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Villa Honka

Villa Honka - Napapiirin Järvilomat

6 henkilöä, 130 m². Ei lemmikkejä.

Korkeatasoinen Villa Honka on täydellinen valinta, mikäli etsit lomalta luksusta. Järven rannalla sijaitseva honkamökki on tuttu myös Coca Colan mainosvideolta. 

Astu sisään ainutlaatuiseen Hongasta rakennettuuun luksusvillaan, jonka elegantti ja hienostunut sisustus yhdistyy saumattomasti luonnon elementteihin, luoden taianomaisen tunnelman. Suuret ikkunat järvelle tuovat valoa sisään tarjoten samalla henkeäsalpaavan näkymän ympäröivään luontoon. 

Lue lisää...

Chaletit Naava, Pihka, ja Reiki

Chaletit - Napapiirin Järvilomat

4+4 henkilöä, 87 m² - Kahteen myös lemmikit tervetulleita

Järvenrantahuvilat Naava, Pihka ja Reiki sijaitsevat omilla yksityisillä pihoillaan 2 kilometrin etäisyydellä vastaanotosta, kun autotietä mennään.

Jokaisella chaletilla on "suomalaisen kesämökin" varustus eli puulämmitteinen rantasauna sekä grillikota, maustettuna huviloiden vierustalla olevalla, majoituspaikkamme omalla hiekkarannalla. 

Lue lisää...

Kelomökki Kaarna

Kelomökki Kaarna - Raanujärvi

2 henkilöä, 36 m² - Lemmikit tervetulleita

Taianomainen idyllinen rantamökki, jossa voit nauttia omasta puusaunasta ja tunnelmallisesta luonnonkivitakasta. Kaarna sijaitsee vain muutaman metrin päässä rannasta, tarjoten täydellisen pakopaikan rauhaan ja rentoutumiseen luonnon helmassa.

Kelohirsimökki sijaitsee uskomattomalla paikalla, avoimella niemennokalla, järvinäkymin. Tämä mökki on omiaan pariskunnille ja pienille perheille. Koe unohtumaton loma yhdessä luonnon syleilyssä. 

Lue lisää...

Perinnetalo Pirtti

Perinnetalo - Pirtti

6+4 henkilöä, 110 m² - Lemmikit tervetulleita

Luukonniemen vanhus on hirsirakenteinen maalaistalo 1890-luvulta. Erinomainen syntymä- ja muiden vuosipäivien viettoon sekä kokouksiin!

Tilavassa hirsipirtissä on iso pirtinpöytä ja 4 makuuhuoneeseen mahtuu 10 nukkujaa.
Rannassa puulämmitteinen sauna ja lähettyvillä oleva savusauna paljun kera loistava lisä illanviettoon!

Lue lisää...

Palvelut

Palvelut - Savusauna - Palju - Catering

Meillä koet aitoa tunnelmaa sekä saat mieltä että kehoa helliviä kokemuksia. Tule rentoutumaan ja tutustumaan kauniiseen Tornionlaaksoon.

Lue lisää...

Aktiviteetit

Aktiviteetit - Raanujärvi

Järvimaisema ja luonnon läheisyys luovat upeat puitteet harrastuksille jokaiselle vuodenajalle. Voit latautua ja rentoutua aktiviteettien parissa.

Lue lisää...

Tietoa meistä

Tietoa meistä

On mahtavaa saada työskennellä luonnonhelmassa komean järven rannala, rauhallisessa mutta voimakkaassa ympäristössä. 

Lue lisää...