Napapiirin Järvilomat

RENTOUDU LAPPILAISESSA JÄRVIMAISEMASSA

TASOKAS JA MONIPUOLINEN LOMAKOHDE

BOOK NOW

Luonnonrauhaa ja Latautumista

Viihtyisä lomapaikkamme sijaitsee aidossa maalaisympäristössä kauniin Vietosen rannalla, Ylitornion Raanujärvellä.

Meillä voit viettää lomasi omatoimisesti tai pyytää meidät avuksi suunnitteluun . Lähimetsät kutsuvat sinua patikointiin, marjastukseen, metsästykseen ja kalastukseen. Talvinen järvimaisema houkuttelee sinua hiihtämään, kelkkailemaan tai muuten vaan ulkoilemaan.

"Missä voit antaa ajatuksesi olla, laskea katseesi järven jäälle, tuntea Lapin lumen olkapäillä.

Upottaa jalkasi järviveteen, kulkea matkassa soutuveneen, Tehdä rauhaisan metsäretken, olla luonnon oma ja tämän hetken. Meillä. "

- Katja Kuisma runoili mökkikirjaamme

Olemme alle tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä, Pellosta sekä Ylitorniolta. Julkisia kulkuyhteyksiä on niukasti, joskin niitäkin muutamia aina päivää kohden. Useimmiten vieraat saapuvat meille omilla autoillaan tai vuokra-autoilla, mutta on myös mahdollista tilata meiltä kuljetus, esimerkiksi lentokentältä kaupan kautta kohteeseen.

Meillä voit valita neljästä erityyppisestä majoitusvaihtoehdosta mieleisesi ja lisätä haluamianne lisäominaisuuksia lomaanne. Tarjoamme elämyksiä, jotka hoitavat niin kehoa kuin mieltä. Virkisty ja rentoudu savusaunassa hellivien yrttikylpyjen kera. Vuokraamme myös kylpytynnyriä (Palju), jonka lämmössä voit katsella tähtien ja revontulten sävyttämää taivasta tai ruskan väriloistoa. Kylpytynnyriä voidaan siirtää toiveidenne mukaisesti vuokramökkien pihaan tai savusaunan kylkeen. Tilauksesta järjestämme myös ravitsemuspalvelut aamupalasta iltapalaan. Emäntämme Kaisa taitaa perinteisten Lappilaisten ruokien salat ja poronkäristys puolukoilla tunnelmallisessa hirsipirtissä nautittuna kruunaa illan kuin illan. Vai haluaisitko aamuksi tuoreet rieskat tai ruislimpun? Onnistuu!

Mökkimme ovat omilla yksityisillä järvenrantatonteillaan ja useimmissa on myös puulämmitteisen rantasaunan (vuokrattavissa) käyttömahdollisuus sähkölämmitteisen saunan lisäksi. Mökkien varusteluun kuuluvat grillikodat, soutuveneet, pelastusliivit ja mato-onget, talvella potkurit, liukureita, pulkkia sekä lumikenkiä, myös lasten kokoja. Sisältä löytyvät moderni keittiö, olohuone tunnelmallisella tulisijalla, taulu-tv, musiikkisoitin ja langaton internet-yhteys. Osassa mökeistä ilmanvaihto, ilmalämpöpumppu, vaatteiden kuivauskaappi sekä pyykinpesukone. Vuokrahinnat sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen, mikä helpottaa ainakin seurueen naisväen lomailua.