Harrasteita vuoden ympäri

Järvimaisema ja luonnon läheisyys luovat upeat puitteet harrastuksille jokaiselle vuodenajalle. Voit latautua ja rentoutua aktiviteettien parissa.

Kesä ja Syksy

Jokaisella mökillä on oma soutuvene. Pelastusliivejä voi kysyä toimistolta.  Mahdollisuus vuokrata perämoottori esimerkiksi viehekalastukseen. Järvestä nousee muikkua, ahventa, haukea, madetta sekä kuhaa.

Patikoidessa voi ihailla maisemia ja ympäröivää luontoa. Alueelta löytyy hyvät kalavedet sekä marjastus- ja sienestysmaastot. 

Vuokraamme myös Sup-lautoja. Kysy tarjousta!

Mökeistä löytyy ulkopelejä mm. tikkataulu ja mölkky. Lapsille pihapiiristä löytyvät keinut ja hiekkalaatikko.

Talvi ja Kevät

Hankihiihtely sopii kiireettömyydestä nauttivalle. Sukset voi suunnata järvelle,  tai iltahämärässä vaikkapa Raanujärven kylän valaistulle ladulle joka lähtee n. 6 kilometrin päästä.

Laskettelurinteeseen kannattaa suunnata Svansteiniin Ruotsin puolelle (matkaa 70 km), Ritavalkealle Pelloon (40 km) tai Ounasvaaralle Rovaniemelle (60 km).

Lumikengillä kulku käy kevyesti vaikkapa lähimaastossa olevalle laavulle tai otatko kisan potkurilla. Lumikengät ja potkurit löytyvät mökin varastosta. Talviluonnosta voi nauttia myös moottorikelkka-, husky- tai porosafarilla lähiympäristössä.

Kevätkeleillä voi suunnata pilkille. Kysy meiltä pilkkejä ja kairaa lainaan.